WellO2 -laite hengityksen tehostamiseen

Happi (O2) on kaiken elämisen kannalta tärkeä aine, jota on ilmassa noin 21 %. Elimistön solut tarvitsevat happea toimiakseen. Näin ollen happi on ihmisen elämän kannalta välttämätön aine. Hengittäessään ihminen saa ilman mukana happea, joka kulkeutuu keuhkojen kautta verenkiertoon ja sieltä edelleen energiaksi koko elimistöön.

Toisinaan voi olla tilanteita, että keuhkoihin menevä ilmavirtaus (keuhkotuuletus) ei ole riittävä. Se taas voi aiheuttaa toimintakyvyn alenemaa. Heikon keuhkotuuletuksen syitä on useita. Lapsiperheissä voi olla ylähengitystieinfektiot hyvinkin tuttuja. Toiset kärsivät astmasta. Joillakin voi olla kausiluonteista allergiaa. Monet kärsivät tietämättään hengityslihasheikkoudesta. Ikääntyessä ryhdin tuoma muutos heikentää rintakehän joustavuutta ja hengityslihaksia.

Silloin kun liian vähäisessä hapensaannissa on kyse hengityslihasheikkoudesta, avun saa harjoittamalla sisäänhengitystä ja/tai uloshengitystä. Apuvälineellä tehdyt hengitysharjoitukset auttavat tutkitusti lukuisiin sairauksiin. Jos heikko hapensaanti johtuu mekaanisesta esteestä (limakalvoturvotus ja liman muodostuminen infektion yhteydessä) tai esimerkiksi kuivasta limakalvosta johtuvasta yskänärsytyksestä, auttaa vaivaan useille meille jo lapsuudesta tuttu höyryhengitys.

Arvioimme kriittisesti tuotteita, joiden hankinnassa autamme asiakkaitamme. Erityisen kriittisesti arvioimme tuotteita, joita myymme asiakkaillemme. Valitsemme asiakkaillemme vain parhaimpia ja laadukkaimpia tuotteita. Olemme ottaneet myyntiin WellO2 Care -tuotekokonaisuuden, jonka toimivuudelle ja hyödylle on tieteellistä näyttöä. WellO2 -laitteelle on myönnetty kansainvälinen patentti. Laitteessa yhdistyy neljä tärkeää asiaa hengitysterveyden kannalta: 1) sisäänhengitysharjoitus, 2) uloshengitysharjoitus, 3) hengitysteiden kostutus sekä 4) ylähengitysteiden ylilämpö. Katso lisätietoja WellO2 -laitteesta tästä!

Hinta 235 € (alv. 24 %) + toimituskulut.

sis. WellO2 -laite, virtajalusta, 3 suukappaletta, hengityssäädin, nenämaski, jatkoletku, käyttöohjeet ja toimitus.

Tilaa tuote tai kysy tarvittaessa lisätietoja! Soita 044 536 0704 tai email hoiva@hoitava.fi.