Hoitava laajentaa toimintaansa Kajaanissa

Hoitava on hankkinut Kajaanissa ja lähikunnissa pitkään toimineen laadukkaan Kotipalvelu Pikkupiian liiketoiminnan. Liiketoiminta on siirtynyt Hoitavalle 1.7.2018. Kotipalvelu Pikkupiika on työllistänyt 6 – 8 henkeä.

Liiketoiminnan siirtymisen myötä pystymme palvelemaan yhä laaja-alaisemmin asiakkaitamme Kajaanissa ja lähikunnissa. Pikkupiian entinen yrittäjä Katariina Lukkarinen on iloinen ja kiitollinen liiketoiminnan siirtymisestä: ”onneksi löysimme luotettavan ja erittäin laadukkaan yrityksen jatkamaan liiketoimintaamme. Tästä olen kiitollinen ja jätän turvallisin mielin koko liiketoiminnan Hoitavalle!” Katariina on myös siitä erityisen iloinen, että Hoitavalla on laaja-alaista osaamista sekä kotipalvelusta, hoivasta, hoidosta kuin terveydenedistämisestäkin. ”Heidän koulutus- ja osaamistasonsa on niin korkea, että luovutan asiakkaani turvallisiin käsiin”, Katariina Lukkarinen sanoo.

Kainuun talousalueen lisäksi Hoitava toimii myös Päijät-Hämeessä. Tervetuloa asiakkaaksemme osaaviin ja turvallisiin käsiin! Yhteyden saa soittamalla 044 362 8464 tai jättämällä yhteydenottopyynnön tästä.

Tagged , .